Opdater din bolig med nye farver

Er det længe siden, at du sidst har malet væggene i din bolig? Så er det nok ved at være på tide at du finder en vægmaling, der kan opdatere din bolig på bedste vis. Men hvordan finder du den rette farve, der passer til din indretningsstil og din personlighed? Læs med her og få inspiration til dette.

Kig på farverne i din bolig

Når du skal opdatere din bolig rent farvemæssigt, bør du tage et kig i det eller de rum, du gerne vil opdatere. Hvilke farver er der på væggene, og hvilke farver er der ellers i rummet? Hvordan er farverne? Er de varme eller kølige, og passer de overhovedet sammen? 

Ved at kigge på de farver, du har i rummet, kan du få hjælp til at beslutte, hvilken eller hvilke farver du gerne vil beholde, og hvilke der skal fjernes eller udskiftes. Vælg altid farver, der får dig til at føle dig godt tilpas i din egen bolig. 

Vælg helt nye farver til et rum

Du kan også vælge at skifte farvepaletten i din bolig helt ud. Er det sådan, du vil have det, skal du kigge på både vægmalingens farve, dine møblers farver, tæppernes farver, pudernes farver og meget mere. 

Vælger du at have hvide vægge, kan du skabe en stemning i rummet ved hjælp af blandt andet møblernes, billedernes og pudernes farver. Du skal bare huske, at farverne skal fungere sammen og give et harmonisk udtryk samt tilføre energi til dig. 

Test dit farvevalg

Efter du har taget et farvevalg til dine vægge, så test gerne farverne sammen med alt det andet, så du er sikker på, at det er den rette beslutning.