3 gode interiørtips til kontormiljøet

Når man har en arbejdsplads med et stort kontormiljø, er det vigtigt, at der er styr på indretningen af kontoret, så det både er praktisk og hyggeligt. Har din virksomhed et kontorområde, der trænger til en kærlig hånd? I det tilfælde er der mange steder, du kan starte, og det kan være svært at finde ud af hvilke valg, der er de bedste at træffe – og hvad der er vigtigt at prioritere. Hvis du savner inspiration til at komme i gang med moderniseringen af indretningen, kan du læse med i denne artikel for 3 tips.

Belysningen er vigtig

Det er vigtigt at du har styr på belysningen af kontorarealerne. Lyskilden bør være velegnet til et arbejdsmiljø, hvorfor det ikke skal være et dæmpet, hyggeligt lys – men et for klinisk hvidt lys kan også blive ubehageligt. Online finder du et stort udvalg af LED armatur. For eksempel kan du kigge spotlamper igennem, hvis det er noget, du er interesseret i.

LED er en god løsning, fordi det er energieffektivt, og du kan spare på både elregningen og miljøbelastningen.

Husk de praktiske installationer

Selvom det ikke altid gør et rum kønnere, er det nødvendigt at finde plads til de praktiske møbler og andet, som for eksempel kontorartikler, ergonomiske kontorstole og hæve-sænke borde. Du kan med fordel overveje designet på møblementet, så du gør det så pænt som muligt – det hjælper også at vælge den samme type møbel, så der er en ensartethed i indretningen.

Inkorporer farver i indretningen

Endelig kan det være en god idé at tænke over at gøre kontorområdet mindre sterilt. Computerne, kontorstolene og det andet møblement kan hurtigt skabe en kedelig atmosfære, hvorfor det hjælper at tilføje farver og eventuelt planter. Ved at male nogle af væggene i varmere farver og pryde rummet med store, grønne planter, kan du hurtigt påvirke stemningen i rummet til at blive mere hyggelig.