Planter for dig uden grønne fingre

Bare fordi du ikke har grønne fingre, bør du ikke snyde dig selv for at have planter i din bolig. Du skal bare sørge for at vælge de rigtige planter således, at de har de bedste odds hjemme hos dig. Har du ikke nogen planter, bør du vælge nemme planter, der ikke kræver det helt store af dig. Heldigvis så findes der mange planter, der er både smukke og nemme at holde liv i. Herunder finder du flere forslag til, hvilke planter der er tale om. 

To nemme og smukke planter

Herunder finder du to planter, som du eventuelt kan købe til dit hjem, så du får den hyggelige effekt, som planter giver.

Kinesisk pengeplante eller på latin Pilea Peperomioides

Denne plante er en nem og hurtigvoksende plante. Den må helst ikke stå i direkte sollys, men trives bedst i et lyst rum, og så skal den kun have vand en enkelt gang hver uge. Efter du har placeret en kinesisk pengeplante et sted i din bolig, skal du lige holde øje med, om den får brune pletter på bladene. Sker dette, skal du flytte den, da det betyder, at den får for meget direkte sollys. 

Sommerfuglekløver eller på latin Oxalis Triangularis

Sommerfuglekløveren har en helt speciel farve. Dens smukke farve kan variere mellem en violet farve og en blodrød farve. Så ønsker du andet end grønne planter, er en sommerfuglekløver et godt bud. Den er nem at holde og kan stå alle mulige steder. Men dens blade bliver flottest, hvis den står i skygge.