Få svar på dine spørgsmål om termoruder

Det er alfa og omega, at du sætter god tid af til at vælge termoruder til din bolig. Der findes nemlig et hav af valgmuligheder, så der er flere faktorer, der bør indgå i dine overvejelser. 

Du skal eksempelvis sørge for, at vinduerne passer perfekt til din boligs stil, da det giver det bedste resultat. Derudover skal du finde ud af, hvilket materiale dine vinduer skal være i. Det er naturligvis en fordel at vælge termoruder, som du kan købe hos Interglas. Læs med videre for at få svar på flere spørgsmål om termoruder.

Hvad er termoruder?

Det er en fordel at vælge termoruder, da de er fremstillet med henblik på at isolere og holde bedst muligt på varmen. Moderne termoruder er effektive, da de bidrager til at gøre boliger velisolerede og derved energibesparende.

Hvordan kan det være, at termoruder dugger udvendigt?

Det er en helt naturlig ting, at termoruder og lavenergivinduer dugger. Det skyldes nemlig, at kulden udenfor mødes med det varmere vindue, hvorefter der dannes kondens eller dug. Det betyder blot, at vinduet isolerer optimalt ved at holde varmen inde i boligen og kulden udenfor. Dug på vinduer er ikke skadeligt medmindre, at fugten påvirker vindueskonstruktionen.

Hvad er grunden til, at termoruder punkterer?

En termorude er punkteret, hvis der kommer luft og fugt forbi fugemassen og den indre forsegling inde mellem glaslagene. Dette kan ske, hvis der eksempelvis er ujævnheder eller skader i vinduesrammen. Der kan også være skader på indre dele såsom afstandslisten. Oplever du, at en termorude punkterer, bør du hurtigst muligt få ruden repareret.