Få svar på dine spørgsmål om afretningsgrus

Har du hørt om afretningsgrus før, og prøver du at finde ud af, hvad det er for noget, og hvad det bruges til? Hvis du gerne vil vide mere om afretningsgrus, får du et godt overblik over, hvad det er lige her. Læs med videre her.

Hvad er afretningsgrus?

Afretningsgrus er et andet ord for vasket sand og er en blanding af helt fint sand og grovere grus. Derfor er der også nogle, som kalder det for afretningssand. Begge disse ord dækker over det helt samme produkt, som er vasket sand.

Hvad bruges afretningsgrus til?

Afretningsgrus kan bruges til flere forskellige formål. Afretningsgrus bruges ofte til opbygningen af et underlag. På den måde kan du sørge for, at du får en overflade, der er 100 % jævn. Det hjælper dig med at skabe et fundament, der er stærkere og mere stabilt.

Derudover kan du bruge afretningsgrus til pakning af rør eller som erstatning for vejsalt. Afretningsgrus kan altså bruges til mere end blot en enkelt ting. 

Hvad koster afretningsgrus?

Når det kommer til prisen på afretningsgrus, er det umuligt at give en fast pris. Du kan nemlig købe afretningsgrus til forskellige priser alt efter forhandleren. Det er derfor værd at tage et kig hos flere forskellige forhandlere, hvis du gerne vil finde den billigste pris. Så undersøg markedet grundigt, inden du køber afretningsgrus. 

Når du er på udkig efter afretningsgrus, skal du desuden huske at overveje, hvilken størrelse det skal have. Er du i tvivl om noget, så spørg altid forhandleren til råds.