Er du på udkig efter nye spisestole?

Et måltid bliver ikke bedre af at sidde dårligt, og på et tidspunkt må man indse, at det ikke længere er værd at risikere, at ens gæster kollapser sammen med stolen midt under Trivial Pursuit-spillet. Det kan kun give en dårlig taber og en pinlig vært, og derfor er det med at komme den slags uheld i forkøbet ved at begynde at lede efter nye spisebordsstole.

 

Hvad skal man kigge efter?

Ja, det er altid et godt spørgsmål, og svaret varierer meget alt efter hvilken livsstil, man har eller ønsker at have. Er I et par, der ønsker at få børn indenfor nærmeste fremtid, giver det måske ikke så god mening at kigge efter kongestole, som om få år bliver søbet ind i babymos og gylp. I stedet skal man tænke praktisk, hvis man har børn i huset. De pæne stole kan flytte ind, når ungerne flytter ud. 

 

Er der ikke børn i huset, men derimod en del gæster, skal man tænke over, at man ikke skal være for sart med sine nye stole, da dette vil skabe stress, når rødvinen kommer på bordet. Har I en spisestue og et køkken med et spisebord, er det let både at have det ene og det andet, men uanset hvor man sidder, skal man sidde godt. Stole skal næsten siddes til, og derfor kan de fine stole godt blive kolde, hvis de ikke bliver brugt. Lad det ikke gå sådan. Lad de nye stole blive varmet af dine kære gæster.