Ventilator jem og fix

Ventilatorer til hjemmet og kontoret – Jem & Fix

Ventilatorer til hjemmet og kontoret | jem & fix

Ventilator- og varmetårn som både kan opvarme og blæse kølig luft. Med fjernbetjening, flere hastighedskontroller og timer.

Ventilatorer giver frisk luft på varme dage, og de findes både som bord- og gulvmodeller. Se det store udvalg af ventilatorer og blæsere her hos jem & fix.

Badrumsventilator u/styring – Grad – Jem & Fix

Badrumsventilator u/styring – Grad | jem & fix

Bladløs ventilator til bord med 3 lufthastigheder og stemningslys. Kan anvendes på bordet og måler 30 x 19 x 59 cm. Køb ventilatorer hos jem & fix!

Grad badrumsventilator til ventilation på badeværelset, og den kan monteres i både væg og loft. Til rør med en diameter på 100 mm. Uden styring. Køb den hos jem & fix.

Ventilator 2-i-1 bord/gulvmodel – Grad – Jem & Fix

Ventilator 2-i-1 bord/gulvmodel – Grad | jem & fix

Grad badrumsventilator til at skabe ventilation på badeværelset; Passer til rør med en diameter på 100 mm, og den er hvid og måler 15 x 15 cm; Ventilatoren …

Ventilator til brug på både bordet og gulvet. Den er med drejefunktion og 3 hastigheder. Køb den her hos jem & fix.

Gulvventilator Ø40 cm 45 W – Jem & Fix

Gulvventilator Ø40 cm 45 W | jem & fix

Gulvventilator til at give kølig og frisk luft på varme dage. Blæseren har en diameter på 40 cm, og den kan justeres i højden fra 105-128 cm. 3 hastigheder. Køb den her hos jem & fix.

Ventilation til Altid Faste Lave Priser – Jem & Fix

Ventilation til Altid Faste Lave Priser | jem & fix

I jem & fix har vi alt du skal bruge for at få et sundt indeklima. Se udvalget af loftventilatorer og luftflytningsanlæg her

Ventilator- og varmetårn 1800 W/30 W – Grad – Jem & Fix

Ventilator- og varmetårn 1800 W/30 W – Grad | jem & fix

Ventilator- og varmetårn som både kan opvarme og blæse kølig luft. Med fjernbetjening, flere hastighedskontroller og timer.

Bladløs ventilator – Grad | Køb bordventilatorer i jem & fix

Bladløs ventilator til bord med 3 lufthastigheder og stemningslys. Kan anvendes på bordet og måler 30 x 19 x 59 cm. Køb ventilatorer hos jem & fix!

Badrumsventilator m/hygrostat og timer – Grad – Jem & Fix

Badrumsventilator m/hygrostat og timer – Grad | jem & fix

Få ventilation på badeværelset med denne badrumsventilator. Den er med hygrostat til at måle luftfugtighed og timer. Til rør med en diameter på 100 mm. Køb den her hos jem & fix.

Varmeblæser 400W/ventilator 4W – Jem & Fix

Varmeblæser 400W/ventilator 4W | jem & fix

Varmeblæser 400W og ventilator 4W i én. Er den lukket, giver den varme, er den åben, kommer der kølig luft. Køb varmeblæser og ventilator hos jem & fix.

Keywords: ventilator jem og fix, blæser jem og fix, jem og fix ventilator, blæser ventilator jysk, gulvventilator med fjernbetjening jem og fix