Polyester jem og fix

Presto polyester spartel 2 kg – Jem & Fix

I jem & fix har vi masser af billig spartelmasse og polyfilla til alle store og små spartelopgaver. Se udvalget og køb online her.

Plastic Padding glasfiber spartel 460 ml – Jem & Fix

… til at pleje båden og give den ny maling. Vi har et stort udvalg af Hempels produkter. Se mere her og husk, at der altid er faste lave priser hos jem & fix.

Plastic Padding superspartel 460 ml – Jem & Fix

Presto polyester spartel 2 kg · Til reparation og limning af de fleste materialer. 2 kg. 78,00 /stk. 39,00/kg. Lev. omk. tillægges. Webshop Butik.

Polyesterfilt i rulle 30 cm x 2 meter – Garden – Jem & Fix

Polyesterfilt i rulle 30 cm x 2 meter – Garden | jem & fix

Spar penge på varmeregningen med en god isolering af boligen. Find et godt udvalg af isolering hos jem & fix til konkurrencedygtige lave priser.

Garden polyesterfilt bruges til at komme omkring potter og krukker om vinteren. Med reb. Måler 30 cm x 2 meter. Køb dem hos jem & fix.

Spartelmasse og polyfilla til lave priser – køb i jem & fix

Parasoller & markiser. Filtrering. Filtrering. Type. Jordspyd. Markedsparasol. Parasol. Parasolfod. Parasollys. Solsejl. Materiale. Granit. Polyester. Stål.

I jem & fix har vi masser af billig spartelmasse og polyfilla til alle store og små spartelopgaver. Se udvalget og køb online her

Bådmaling & -pleje – Jem & Fix

Bådmaling & -pleje | jem & fix

Her finder du alt, du skal bruge til at pleje båden og give den ny maling. Vi har et stort udvalg af Hempels produkter. Se mere her og husk, at der altid er faste lave priser hos jem & fix.

Plastic Padding kemisk metal 460 ml – Jem & Fix

Billig isolering til et varmt og sundt indeklima | jem & fix

Spar penge på varmeregningen med en god isolering af boligen. Find et godt udvalg af isolering hos jem & fix til konkurrencedygtige lave priser.

Parasoller & markiser til terrassen – Jem & Fix

Parasoller & markiser til terrassen | jem & fix

Find parasol, parasolfod og læsejl til terrassen hos jem & fix. Vi har et stort udvalg og solafskærmning i flere størrelser og til lave priser. Se udvalget hos jem & fix her.

Sprøjtespartel medium 15 liter – Luxi | Køb spartel i jem & fix

Sprøjtespartel til fuldspartling af puds, beton og malede overflader. Klar-til-brug med en rækkeevne på 0,5-1 m² pr. liter. Køb sprøjtespartel billigt i jem & fix.

Keywords: polyester jem og fix