Ikea tørrestativ

Tørrestativer til indendørs og udendørs brug – IKEA

Tørrestativer til indendørs og udendørs brug – IKEA

Gør det nemt at vaske tøj med et tørrestativ, der både kan bruges ude og inde. Se udvalget af tørrestativer i metal eller træ og få orden i vasketøjet.

MULIG Tørrestativ, inde/ude, hvid – IKEA

MULIG Tørrestativ, inde/ude, hvid. Kan bruges både indendørs og udendørs. 2 vinger kan slås ud og gi’r plads til mere vasketøj.

MULIG Tørrestativ 4 niveauer, inde/ude, hvid – IKEA

MULIG Tørrestativ 4 niveauer, inde/ude, hvid. Kan bruges både indendørs og udendørs. Står også fast på ujævne gulve, fordi fødderne kan indstilles.

BOAXEL Tørrestativ, hvid, 80×40 cm – IKEA

BOAXEL Tørrestativ, hvid, 80×40 cm Er det muligt at være vild med at ordne vasketøj? Det er i hvert fald nemmere og sjovere med BOAXEL tørrestativ og vægmonteret opbevaringssystem. Kombiner delene, som du vil, og design en løsning, der matcher dit behov.

JÄLL Tørrestativ, inde/ude, hvid – IKEA

JÄLL Tørrestativ, inde/ude, hvid. Du har ikke brug for masser af plads for at passe på alt dit tøj. Dette tørrestativ kan klappes sammen, når det ikke er i brug.

BOAXEL Tørrestativ, hvid, 60×40 cm – IKEA

BOAXEL Tørrestativ, hvid, 60×40 cm Er det muligt at være vild med at ordne vasketøj? Det er i hvert fald nemmere og sjovere med BOAXEL tørrestativ og vægmonteret opbevaringssystem. Kombiner delene, som du vil, og design en løsning, der matcher dit behov.

SLIBB Hængende tørrestativ 24 klemmer – IKEA

SLIBB Hængende tørrestativ 24 klemmer Har du masser af vasketøj og kun lidt plads? Her er en smart løsning – et hængende tørrestativ, der kan klappes sammen, med 24 klemmer. Perfekt at hænge op og bruge til at tørre sokker, undertøj og små vaskeklude, når du kun har lidt plads.

PRESSA Hængende tørrestativ med 16 klemmer, turkis

PRESSA Hængende tørrestativ med 16 klemmer, turkis – IKEA

PRESSA Hængende tørrestativ med 16 klemmer, turkis. Kan bruges både indendørs og udendørs. Nemt at klappe sammen og sætte væk.

Et sammenklappeligt tørrestativ til ekstra vasketøj – IKEA

Fold dit tøj sammen og derefter dit tørrestativ. Med JÄLL til både indendørs og udendørs brug får du en praktisk måde at spare plads på inde i dit hus. Takket være sit smarte design, der giver dig mulighed for at folde det sammen, når det ikke bruges, optager det meget lidt plads og giver dig mulighed for at opbevare det næsten hvor som helst.Når du er færdig med at tørre dit tøj, kan du putte det i PURRPINGLA vasketøjsposen og tage det med tilbage til dit garderobeskab. Vasketøjsposen er nem at bære, da den har både lange og korte håndtag. Snørelukningen skjuler vasketøjet og holder støvet ude, men gør det også muligt at fylde lidt mere vasketøj øverst i posen.

Keywords: ikea tørrestativ, tørrestativ ikea, væghængt tørrestativ ikea, tørrestativ træ ikea