Flamingo jem og fix

Billig isolering til et varmt og sundt indeklima | jem & fix

Et effektivt EPS isoleringsmateriale til anvendelse som isolering i byggeriet · Gulvpladerne anvendes i terrændæk, hvor der støbes beton · Str.: 600 x 1200 mm …

Spar penge på varmeregningen med en god isolering af boligen. Find et godt udvalg af isolering hos jem & fix til konkurrencedygtige lave priser.

BEWI gulvisoleringsplade G60 150 mm – Jem & Fix

BEWI gulvisoleringsplade G60 150 mm | Køb gulvisolering i jem & fix

BEWI isoleringsplade på 20 mm til terrændæk i beton og til kuldeadskillelse ved murefalse. Kan tilpasses med kniv. Køb isoleringsplader i jem & fix.

Gulisolering fra BEWI på 150 mm er et effektivt EPS isoleringsmateriale, der anvendes som isolering i byggerier. Køb gulvisoleringsplader af høj kvalitet hos jem & fix.

BEWI isoleringsplade 10 mm – Jem & Fix

BEWI isoleringsplade 10 mm | Køb isoleringsplader billigt i jem & fix

Skal du i gang med at bygge nyt eller renovere derhjemme? Så kig forbi jem & fix – vi har altid lave priser på alt det, du skal bruge.

BEWI isoleringsplade på 10 mm til terrændæk i beton og til kuldeadskillelse ved murefalse. Kan tilpasses med kniv. Køb isoleringsplader i jem & fix.

BEWI gulvisoleringsplade G60 100 mm – Jem & Fix

BEWI gulvisoleringsplade G60 100 mm | Køb isolering i jem & fix

Gulisolering fra BEWI på 100 mm er et effektivt EPS isoleringsmateriale, der anvendes som isolering i byggerier. Køb gulvisoleringsplader af høj kvalitet hos jem & fix.

BEWI isoleringsplade 50 mm | Køb isolering i jem & fix

BEWI isoleringsplade på 50 mm til terrændæk i beton og til kuldeadskillelse ved murefalse. Kan tilpasses med kniv. Køb isoleringsplader i jem & fix.

BEWI isoleringsplade 30 mm | Køb isolering billigt i jem & fix

BEWI isoleringsplade på 30 mm til terrændæk i beton og til kuldeadskillelse ved murefalse. Kan tilpasses med kniv. Køb isoleringsplader i jem & fix.

BEWI isoleringsplade 20 mm | Køb isolering billigt i jem & fix

BEWI isoleringsplade på 20 mm til terrændæk i beton og til kuldeadskillelse ved murefalse. Kan tilpasses med kniv. Køb isoleringsplader i jem & fix.

Konstruktion og isolering – find det hele i jem & fix

Skal du i gang med at bygge nyt eller renovere derhjemme? Så kig forbi jem & fix – vi har altid lave priser på alt det, du skal bruge

BEWI fugestrimmel S80 1200 x 100 x 20 mm – Jem & Fix

BEWI fugestrimmel S80 1200 x 100 x 20 mm | jem & fix

BEWi fugestrimmel S80 til kantisolering i byggeri. Den er hvid og måler 1200 x 100 x 20 mm. Køb den hos jem & fix.

Termopose med flamingobund Ø40 x 40 cm – Garden

Keywords: flamingo jem og fix