Drage jem og fix

Drage tilbud hos jem & fix – Tilbudsaviser Online

Drage tilbud hos jem & fix

Derfor har vi i jem & fix et stort og velassorteret udvalg af spil, legetøj og udstyr til en masse klassiske udendørs lege og aktiviteter for hele familien.

Nuværende Drage tilbud fra jem & fix tilbudsavis. Tjek de seneste Drage tilbud og nyd de billigste Drage tilbud til de bedste priser.

Fugleskræmmer drage på 4 meter teleskopstang – Jem & Fix

Fugleskræmmer drage på 4 meter teleskopstang | jem & fix

Mangler du en brugermanual til en vare du har købt i jem & fix? Nedenfor kan du søge efter manualer og anden produktinformation på din vare.

Fugleskræmmer drage bruges til at skræmme fugle væk, som tror, det er skyggen af en rovfugl. Med 4 meter teleskopstang. Køb fugleskræmmeren hos jem & fix.

Alt til leg og udendørs aktiviteter i jem & fix

Flott drage å fly med i vinden. Dragen er fargerik så den kan sees på … Opplev gleden ved å fly med drage i vinden. Barn 3+ år. Kjøp den her hos jem & fix.

Alt til sommerens udendørsaktiviteter og lege i haven. Lige fra gynger og fodbolde til dart og rundboldsæt. Se det store udvalg og køb online.

Leg og underholdning – stort udvalg i jem & fix

Mangler du inspiration til udendørs leg og underholdning? Så se det store udvalg af spil og legetøj til hele familien i jem & fix

Alt i campingudstyr til lave priser – Jem & Fix

Alt i campingudstyr til lave priser | jem & fix

Find alt hvad du har brug for af campingtilbehør hos os til uhørt lave priser. Lige fra elektronisk luftpumpe til kølebokse. Køb online.

Manualer og produktinfo – Jem & Fix

Manualer og produktinfo | jem & fix

Find brugermanualer til dine varer her, hvor vi har samlet alle manualer og produktblade på vores sortiment.

Skræmmeugle 20 x 18 x 39 cm – Jem & Fix

Skræmmeugle 20 x 18 x 39 cm | jem & fix

Skræmmeugle til at skræmme fugle, skadedyr og andre smådyr væk. Kan sættes på tag, i et træ eller på jorden. Livagtig og kan bevæge hovedet. Køb hos jem & fix.

Drage – assortert designs – Jem & Fix

Drage – assortert designs | jem & fix

Drage i polyester med to snorer og plasthåndtak. Dragen har en bredde på 140 cm og en høyde på 74 cm. Kjøp på jem & fix!

Drage 180 x 110 cm | jem & fix

Flott drage å fly med i vinden. Dragen er fargerik så den kan sees på himmelen, den måler 180 x 110 cm og har en 30 meters linje. Opplev gleden ved å fly med drage i vinden. Barn 3+ år. Kjøp den her hos jem & fix.

Rhombus Tango 2 liners drage som er let at samle – se her

Rhombus Tango 2 liners stunt drage – Flot drage fra Rhombus der er fremstillet i ripstop stof og samlet med glasfiberstænger – Tango dragen styres med 2 liner

Keywords: drage jem og fix